Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları tombul âdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı eke binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çısoy dumanın ve erdemli ısının hariçarı çıkmasını önlemek muhtevain bapnın sapa muhkem kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Yangın yönetmeliğine elverişli bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Ivedi çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış Yangın Çıkış Kapısı bapsı imal edebiliriz.

Dolgu kullanılarak kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu makaslamakmızda;

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Memnuniyet yangın kapısı ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan yürekeriye Yangın Kapısı kolayca girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini katkısızlar.

Yangın merdiveni, her çtay yapı içinde bulunan insanların ve diğer diriların yangın yahut rastgele bir evgin manzara esnasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin konstrüksiyonlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme ehil, binalması zorunlu, örgüların vazgeçilemez unsurları ortada alan almaktadır.

Report this wiki page